Energijsko čiščenje prostora in predmetov

Vse v vesolju je vibracija; vibracija vpliva na vibracijo. Vsak posamezen delček vsebuje celoto – v zgoščeni obliki. Preko delčka pridemo do celote. Vsak del našega življenja ali vse česar smo se dotaknili, nosi energijski pečat, ki lahko služi za povezavo z nami na določeni ravni zavesti oz. nivoju delovanja (podpis, fotografija, nakit, krvna slika, koder las …).

Na energijski ravni prostor in predmeti vsebujejo vse informacije kaj se v nekem prostoru dogaja oz. se je dogajalo. Predmeti nosijo informacije svojega nastanka- kdo jih je ustvaril, uporabljal, kaj se je z njimi dogajalo, itd.

Energetsko čiščenje prostora se priporoča, če se človek preseli v drugo stanovanje, hišo, poslovni prostor, kjer je nekdo že bival oz. deloval. Priporoča se tudi, če v določenem prostoru nastanejo prevelika nesoglasja, če človek obtiči na neki točki v življenju in ne ve kako naprej, ipd.1

Recimo, če sta se v nekem stanovanju mož in žena prepirala, tepla in je prišlo celo do umora potem so v tistem prostoru prisotne energije jeze, sovraštva, straha, stresa, žalosti in še marsičesa drugega. Te energije začnejo vplivati na nove stanovalce. Če v tak prostor pride mlad par, ki je pred tem živel harmonično in v sožitju, se sčasoma lahko začneta prepirat brez razumljivega vidnega vzroka. Lahko se začneta odtujevati, se razideta ali celo kaj hujšega.

Včasih so nekatera stanovanja, hiše, posamezni bivalni prostori postavljeni na krajih kjer je bilo včasih pokopališče ali v bližini novih pokopališč. Problematični so tudi prostori in kraji kjer je prišlo do kakšnih tragičnih dogodkov, nesreč, bivši zapori kjer so mučili ljudi, kraji kjer so divjale vojne, posilstva, umori, ipd. Na takih mestih so zelo veliki negativni čustveni naboji.

To se lahko opazi oz. manifestira v sanjah, v medsebojnih odnosih ali kako drugače. Pojavijo se lahko nočne more, včasih se zdi kot da bi nekdo sanjal in podoživljal podobne dogodke kot so se zgodili z vmi čustvenimi in miselnimi naboji; skratka vsemi stanji zraven. Prijazen, vesel, odprt človek se lahko čez noč čisto spremeni. Postane sebičnež, zmerljivec, črnogled, hladnokrven. Nekateri bi rekli, da ga je obsedel hudič. Pojavijo se podobni simptomi kot so značilni, če se na nekoga prilepijo škodljive entitete, elementali, ipd.

Bom 2malo bolj pojasnil izraz “problematična mesta”, ker se lahko v praksi dogaja marsikaj, kar se nikjer ne omenja ali zelo poredko. Vsaj jaz nisem zasledil, da bi se v kakšni reviji ali internetu omenjalo pod temo “energijsko čiščenje prostora”. Med problematična mesta se lahko uvrsti tudi stanovanja (objekti, poslopja) v katerih so stanovali alkoholiki, narkomani, težki kriminalci, vedeževalci ali ljudje, ki so izvajali kakšne čudne magijske obrede, šloganja, rituale, ipd. Zlasti zadnji so zelo problematični, ker ponavadi na takih prostorih obstajajo določene energijske povezave (neke vrste energijski portali) z nefizičnimi svetovi zlasti astralom.

Kako se to kaže v praksi? Ljudje, ki se na novo priselijo v tak prostor lahko včasih postanejo malo obsedeni s kakšno škodljivo energijsko entiteto, včasih prav čutijo, da to niso oni, mirni ljudje lahko postanejo zelo razdražljivi, začnejo se prepirati, počutijo se energijsko izčrpani, čudne sanje, vizije, nočne more, strahovi…Vse kar je bilo že zgoraj omenjeno in nakazano. Določene stvari so bile povedane tudi v temi negativne entitete in energijska zaščita…

V takih in podobnih primerih samo energijsko čiščenje prostora ni dovolj. Najprej je treba prekiniti, odstraniti, razrešiti karmične vezi s preteklimi energijami v tem prostoru, 3narediti proces transformacije s katerim se odstranijo škodljive entitete iz aure novih stanovalcev in tudi iz prostora. Da se lahko kakšna škodljiva entiteta prilepi na auro človeka, mora ta v sebi imeti podoben ali isti podzavesten vzorec. Zato lahko nekoga mučijo nočne more, ne more spati, lahko prav čuti, da to ne pripada njemu, medtem ko lahko ostali člani njegove družine čisto lepo spijo in nimajo nobenih težav. Zapreti je treba energijske portale, ki so jih ustvarili prejšnji stanovalci in odstraniti vse sile ali bitja, ki so jih oni priklicali ali so v povezavi s tem. Šele nato je priporočljivo delati energijsko čiščenje prostora. V nasprotnem primeru bodo nekatere težave še zmeraj ostale.

Pojavi, ki so pogosto prisotni kadar se gre za “duhce” ali “prekleto hišo”

• Hrup, ki se ga ne more pojasniti- korakanje, brcanje, tolčenje, praskanje, zvoki kot da je nekaj padlo…V nekaterih primerih so lahko ti zvoki suptilni ali zelo glasni.
• Vrata ali vratca na omaricah, predalih se odpirajo in zapirajo.
• Vklapljanje in izklapljanje električnih predmetov v hiši- luči, TV, radio, računalnik, elektronske naprave…
• Predmeti izginejo in se zopet pojavijo.
• Nepojasnjene sence- pojavljanje senc nenavadnih oblik na mestih kjer jih ne bi smelo biti. Včasih sence nimajo nobene določene oblike, včasih pa imajo človeško obliko.
• Čudno obnašanje živali.
• Občutek kot da nekdo opazuje.
• Psihokinetični pojavi- če se sliši odpiranje in zapiranje vrat, je to ena stvar. Če pa se to tudi vidi, je to čisto druga stvar.
• Občutek kot da se vas nekdo dotakne.
• Tihi glasovi, jokanje, šepetanje, kriki, včasih se lahko sliši tudi glasba iz neznanega izvora…
• Občutek toplote ali mraza na določenem mestu v prostoru. Ali pa kateri koli drugi način opazne razlike v temperaturi brez pojasnila.
• Nepojasnjene vonjave.
• Premikanje ali lebdenje predmetov- krožniki drsijo po mizi, slike padajo iz zidov, močno loputanje z vrati, premikanje pohištva…
• Fizični napadi- praske in modrice od udarcev, ki se jih ne more pojasniti. Taki dogodki so zelo redki, vendar precej moteči.
• Drugi fizični dokazi- nerazložljivo pisanje po papirju, stenah, tlu …Odtisi dlani in stopal v krajih, kjer jih ne bi smelo biti…
• Prikazovanja.

Kako se mi lotimo takih problematičnih primerov

Po podobnem postopku kot je bil opisan zgoraj. Najprej se energijsko4 preveri s čim se ima sploh opravka, preveri se karmične povezave s stanovalci, ali imajo podoben podzavestni program tudi novi stanovalci…Sprožijo se procesi za transformacijo nesrečnih energij v stanovanju, okolici (zemljišče, ki pripada stanovanju ali hiši) in predmetov.
. . Če se izkaže, da bi bilo koristno, se lahko energije prostora poveže tudi z energijskimi točkami v okolici, naravi ali “zmajevimi linijami”, ki potekajo preko našega planeta.
Energijsko čiščenje problematičnih mest ponavadi traja par ur ali dni, da se vsi procesi zaključijo. Energijski procesi na subtilnih ravneh namreč potekajo tudi takrat, ko se na fizični ravni že konča z delom. Vse je odvisno od duhovne razvojne stopnje osebe, ki izvaja proces, kakšne sile se prikliče, kaj se dela in karmičnih dejavnikov.