Klasična bioterapije

KLASICNA BIOTERAPIJA: Zdravljenje z bioterapijo

Svetovna zdravstvena organizacija je zdravljenje z bioenergijo priznala že leta 1976 in tako že v tistem obdobju naredila močno podlago za razvoj in večji ugled drugačnih pristopov k zdravljenju bolezni pri ljudeh. Na ta način se je osnovala temeljna podlaga za razvoj in večji ugled novih pristopov k zdravljenju človeka po bioenergetskih principih.
NARAVNO DUHOVNO ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO (bioterapija) deluje na AURIČNEM, PSIHIĆNEM, FIZIČNEM, DUHOVNEM, ASTRALNEM, ENERGIJSKEM NIVOJU.
Bioterapevt bolniku z polaganjem rok dovaja oz. omogoča manjkajočo energijo ali odvaja presežek energije . S tem v telesu dosežemo ravnovesje,poveča se IMUNSKI SISTEM in tako začne telo zdraviti samega sebe.
. Bioterapija pokriva široko področje, od začetne preventive do različnega zdravljenja vseh fizičnih, psihičnih in ostalih zdravstvenih trenutnih težav Gre za uspešno,naravno duhovno metodo zdravljenja z blagodejnim učinkom olajšanja, ne glede na trenutno bolezensko stanje, ki se ga obravnava. Je zelo primerno tako za odrasle, otroke, živali, skratka za vse kar ima zivljenko energijo.Po dogovoru se izvaja:
– INDIVIDUALNA TERAPIJA – čas trajanja po dogovoru ali
– SKUPINSKA TERAPIJA – 4 dnevna zaporedna terapija- najboljši učinek.
Ljudje sedijo v krogu in vsak posameznik pride na vrsto in se individualno terapira. Energija se sprošča po celotnem prostoru in deluje na vse prisotne hkrati, vsak posameznik pa sprejme točno toliko energije, kot mu je namenjeno. Odvisno od količine ljudi je odvisen čas trajanja skupinske terapije in ljudje so lahko prisotni od začetka pa do konca terapije in tako iskoristijo ves čas zdravilne energije

?????????????????????????????????

ZAKAJ SKUPAJ 4 DNI ZAPOREDOMA?.
Tako kot so prišle težave v nas, morajo tudi odditi, telo dobi takoimenovano REAKCIJO. Reakcije se pojavijo pri različnih ljudeh na različne načine(sproščenost, otrujenost, srbenje, povečane bolečine, driska, glavoboli itd) Ko smo bili terapirani z energijo začne telo zdraviti samega sebe in tam kjer naleti energija na težavo in nismo dobvolj sproščeni se pojavijo reakcije in prav zaradi tega moramo prihajati vsaki dan zaporedoma, da se še bolj poveča naš imunski sistem, v nasprotnem primeru smo sami doma z svojimi težavami, kar pa seveda ni moj namen.