Mavricij Mavrični

Naj ti v novem obdobju močno žari energija resnice (Sathya), pravičnosti (Dharma),
miru (Shanti), ljubezni (Prema) in zdravja.
Vedi, da so ti vrata energije vesolja vedno odprta,
samo poprosi in dano ti je.

Naravno zdravljenje


Na področju naravnega zdravljenja delujem že od leta 1993, ko se mi je rodila prva hčerka PATRICIJA. Žal se je rodila mrtva in zdravniki so jo oživljali 40 minut in na veliki čudež je preživela, čeprav ni imela življenjskih funkcij za normalno življenje.Bila je izredno lepa in dajala je samo ljubezen, prav tako je tudi samo sprejemala ljubezen. Tako sem začel iskati rešitve izven medicine in se prvič srečeval z naravnim zdravljenjem – BIOTERAPIJO.


TIstega leta sem imel še izkušnjo z svojo smrtjo in na srečo sem se uspel vrniti in od takrat naprej delujem na duhovnem področju. Okoli njenega 8. leta starosti sem jo prosil in dovolil, da se je vrnila v BELO SVETLOBO LJUBEZNI – TO JE DOMOV, OD KODER SMO VSI PRIŠLI IN KAM SE BOMO VSI VRNILI – REINKRENACIJA.
Moja usoda mi je tako namenila še 4 zdrave otroke, rojene 1994, 2000, 2002, 2009, na katere prenašam energijo brezpogojne ljubezni.

Korenine mojega duhovnega razvoja segajo do mojstrice Aiping Wang iz Kitajske, pri kateri sem pridobival znanje o zdravljenju z glasom in govorom, kar mi je omogočilo, da sem prebrodil težke življenjske izkušnje, ki so mi bile največja šola in so me pripeljale do tega, da sem se soočil s sabo ter stopil na pot duhovnosti. V začetku sem delal kot maser in ravno energijske masaže so mi utrle pot v delo z energijami. Tekom svoje osebne rasti sem se izobraževal na mnogih različnih področjih; hipnoza, hipnoterapija, svoje znanje sem izpopolnjeval na področju angelskega zdravljenja, duhovnih vodnikov ter indijskih manter. Blizu so mi znanja iz davnih kultur šamanov, zdravljenje z zvokom, chi gong itd. Med mojstre, pri katerih sem se učil, spada tudi svetovno priznani mojster Zdenko Domančić, pri katerem sem se šolal leta 2003 in med prvimi v Sloveniji pridobil diplomo za zdravljenje z bioenergijo.

Duhovna pot – težke zivljenske situacije so me pripeljale do tega, da sem se zacel ukvarjati z NUMEROLOGIJO. Kljub mojem dolgoletnem duhovnem delovanju sem spoznal, da moram narediti se eno najvecjo spremembo v svojem življenju in tako sem si uradno spremenil svoje prvotno ime in priimek in tako presekal vse karmicne energije od mojih prednikov.

Moje rojstno ime je Jože Rat, s katerim sem zacel svojo duhovno pot. Pri svoji drugi zakonski zvezi sem si dovolil dodati se mamin priimek svojega najmlajsega otroka,tako sem deloval kot Jože Rat Škrabar. Po locitvi pa sem sedaj MAVRICIJ MAVRICNI.
Svojo duhovno in materialno pot sem nadaljeval in se izšolal za NPK MASER, tako sem pridobil potrebno znanje iz klasicne medicine, katero je potrebno pri opravljanju svojega poslanstva.
Pri delu sem PREVODNIK ENERGIJE BELE SVETLOBE BREZPOGOJNE LJUBEZNI univerzuma, vesolja, saj smo vsa bitja- ljudje, zivali, rastline, kamnine del celote.

BOLEZNI, TEŽAVE, ki se pojavijo na psihični in fizični ravni, so odraz v NAŠI KARMICNI POVEZAVI S SVOJIMI PREDNIKI 4 do 7 GENERACIJ NAZAJ, V GENSKIH ZAPISIH, kateri se odražajo pri pretoku energije, znotraj nas in se pojavijo zato, da nas opozarjajo, da moramo nekaj NUJNO spremeniti v svojem razmišljanju, govorjenju in delovanju. Vsaka slaba misel, beseda in dejanje ovira pretok energije, ravno zato je pomembno, da smo pozitivni na vseh področjih našega življenja. Deloval sem na podroćjih: hotel Adria Ankaran, Terme Ptuj, Terme Dobrna, Hotel Salinera,Hotel Oleander v Strunjanu, Hotel Dom Utrip Prvine 35 km od Ljubljane, Vransko, Kozarišće, Rakek, Postojna, Maribor, Ljubljana, Emonec Kopar, Logatec, Krsko, Berlin-Njemačka, Birmingen-UK, Varnamo-Švedska, Velika Kladuša, Bihać, Banja Luka, Pula, Medulin, Beograd itd.