MAVRIČNA TERAPIJA

To je kombinacija mavrične bioterapije, katera se prepleta z nebeškimi mavričnimi starodavnimi zvoki, kateri se transformirajo skozi moje glasilke in z globokim vdihom skozi nos in globokim počastnim izdihom skozi odprta usta, daje neverjetne rezultate že takoj po prejemu terapije. Je čudovita nenavadna zdravilna izkušnja, ki “zdravi-odpušča” in uravnoveša vsak delček  vase celice v telesu . Usklajuje vaše čakre, vaše mana8_240fizično in ostala energijska telesa (eterično, astralno, mentalno in duhovno avrično telo), tako da delujejo in vibrirajo na višjih frekvencah,vplivajo na vse telesne procese, odstrani vse negativnosti in blokade, ki omejujejo vaš dvig zavesti. Pomaga vam dvigniti vibracijo na višjo raven, da pridete do sreče, zdravja razumevanja, ljubezni..

A terapija se tukaj še ne končna, temveč šele začne. Ko uravna vas in vaša telesa, vse to harmonizira in uravna tudi z ostalimi področji vašega življenja. Vsak prejemnik prejme tudi nadgradnjo dnk, odklepanje in nadgradnjo dušnih darov, sposobnosti in potencialov. Naravna vas na vašo življenjsko pot in poslanstvo in preda vse tisto, kar ta trenutek najbolj rabite, da stopite na svojo pot.
Vsaka terapija je drugačna. Terapija je odgovor na vaše želje in potrebe. Vvaše življenje prinaša več lahkotnosti in radosti… Prinaša mavrico neskončnih možnosti v vaše življenje
Sama terapija traja cca 60 min. V tem času ležite oblečeni na masažni mizi, kjer se v celoti prepustite. Ker so te zdravilne energije in frekvence zelo čiste in intenzivne, lahko celo zaspite vmes, kar je popolnoma normalno. Vi boste vseeno dobili tisto, kar tisti hip potrebujete.
Na osebni terapiji se osebno prilagodi vašim željam in potrebam, na skupinski pa se uravna na celotno skupino

Mavrična terapija mt je primerna tudi za naše mavrične otroke.

Terapija se izvaja;

  • Individualno
  • Skupinsko
  • Na daljavo- katera ne obstaja

Se pripravljeni obarvati vaše življenje z mavrično terapijo™ in se odpreti neskončnim možnostim?
Ste pripravljeni živeti bolj lahkotno in radostno življenje?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EDINSTVEN, UNIKATEN, NARAVEN način POMOČI pri odpravljanju naših trenutnih psiho-fizičnih trenutnih življenskih situacij, na vseh področjih našega življenja..

MAVRIČNO NARAVNO ZDRAVLJENJE VKLJUČUJE VSE KAR POZAMEZNIK POTREBUJE V DANEM TRENUTKU;

– vključuje BOŽANSKE MAVRIČNE GLASOVE, kateri se transformirajo preko mojega glasu- GLASOVNA ZVOČNA TERAPIJA
,                SAMOZDRAVLJENJE Z GLASOVI

–                TEHNIKAPRAVILNO DIHANJE

–                ŠAMANSKI RITUALI,

–                MAJEVSKI  RITUALI

–               INDIJSKE MANTRE,
–               MASAŽA telesa skozi obleko.