Talisman MANA 8

Usnjen TALISMAN je patentiran in izdelan iz skrbno izbranih materialov na katerem je odtisnjen znak MANA8, ki Vam omogoča, da se v življenju izrazite z:talisman_240

– boljšim zdravjem,
– obiljem,
– blaginjo in
– življenjsko izpolnitvijo.

Vanj smo vdahnili v sinergiji z angelskimi in božanskimi silami življenje, skozi katerega se razodevajo energije vesolja.
Skozi znak se lahko neovirano izražajo angelska in božanska bitja, ki so zelo čista in subtilna, zato jim lahko Vaša nevera razuma onemogoči pristop. Deloval bo z vami kot vaš zaveznik in prijatelj.

Namen in uporaba

Namenjen je vsem (športnikom, študentom, poslovnežem …), ki si na kakršenkoli način želijo spremeniti in izboljšati življenje. Znak je univerzalen in ga lahko uporabljamo na več različnih področjih;
– dviguje nivo zavesti (alfa, beta stanja),logo240
– odpravlja mentalne, čustvene in duhovne vzorce,
– harmonizira delovanje čaker in ohranja telo v ravnovesju,

Izboljša zdravstveno stanje in ugodno vpliva na organske sisteme v
telesu, kot so:

– skeletni sitem (kosti in sklepi),
– mišični sistem (mišice in mišične skupine),
– endokrilni sistem (žleze),
– kardiovaskularni in limfni sistem,
– raspiratorni (dihalni) sistem,
– koža,
– prebavni sistem,
– živčni sistem,
– urinarni sistem (sečila) …

Moramo se uskladiti z energijami MANA8, zato je potrebna komunikacija in želja, to kar si želimo v sedanjem trenutku, in sicer:

MANA 8 PROSIM POMAGAJ MI IN NADALJUJEM, KAR ŽELIM IMETI V SEDANJEM TRENUTKU: DA SEM ZDRAV,DA SEM SREČEN, DA VARNO PRIDEM DO CILJA IN NAZAJ, SKRATKA VSE KAR SI ŽELIMO SEDAJ TA TRENUTEK. Po vsaki prošnji se ZAHVALIMO, MANA8 HVALA.

 

Naroči še danes!